Kirjoittajan arkistot:Kari

Syyskokous ja pikkujoulut 30.11. Klo 17

Tornion veneseura ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Villa Letolla, osoitteessa Koivuletontie 347,lauantaina 30.11.2019 klo 17.00, kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.
Kokouksen jälkeen vietämme pikkujouluja, jossa tarjolla perinteinen jouluruoka.Ruokailun hinta on veneseuran jäseniltä 15€/aikuinen ja 5€/lapsi. Ei-jäseniltä ruokailun hinta on 20€/aikuinen ja 5€/lapsi.

Ilmoittautumiset pikkujouluihin ruokailua varten 22.11.2019 mennessä veneseuran sähköpostiin osoitteeseen tornionveneseura@gmail.com Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat sekä ovatko ilmoittamasi henkilöt veneseuran jäseniä vai ei-jäseniä.
Lämpimästi tervetuloa!

Päivä merellä 10.8.2019 klo 12 – 16

Tornion Veneseura järjestää kaikille avoimen Päivä Merellä-veneilytapahtuman 10.8.2019 klo 12 – 16. Paikka Leton pienvenesatama Koivuletontie 347 ja Tornion Veneseuran tukikohta Villa Letto. Tapahtuman on suunnattu kaikille joita kiinnostaa vesillä liikkuminen nyt tai tulevaisuudessa. Tapahtumassa on mukana eri toimijoita joita yhdistää Perämeren kansallispuisto ja vesillä liikkuminen. Yleisöllä on myös mahdollista tutustua paikalliseen veneilyyn, koe ajaa vesiskoottereita sekä tutustua vesillä liikkumiseen eri toimijoiden kautta. Tapahtuman aikana on mahdollisuus vierailla Kuusiluodossa jossa oppaat paikalla kertomassa saaren historiasta. Venematkan hinta 10€ /hlö. Tapahtumapaikalla on kahvio josta voit ostaa vaikka lätty kahvit. Arvan myyntiä.

Paikan päällä myös solmukoulu ja purjehdus simulaattori!

Mukana:

Keinänen (vesijetit ja perämoottorit)
Perämeren meribiologi tiimi
Meri-Lapin Meripelastajat ry
Länsi-Suomen merivartiosto
Tatun Tarvike
Pekka Aho (venetaksipalvelut)
Tornion VPK
Miukin Kone(vesijetit ja mönkijät)

Vuosikokous 11.4.2019 klo 18.00

Tornion veneseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 11.4.2019 klo 18.00 Villa Letolla, osoitteessa Koivuletontie 347 95470 Tornio. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja tiedotetaan Kuusiluoto tapahtumasta sekä seuran Kuusiluoto hankkeesta. Liitteenä kokouksen esityslista.

Tervetuloa!