Kirjoittajan arkistot:Kari

SPV CAMPUS

SPV on avannut Moodle alustalla toimivan sähköisen oppimisympäristön, jossa on myös kaikille avoimia kursseja. Veneilijä/Purjehtija ja Venepäällikkö-kurssien tentit tehdään nykyään myös sähköisesti. Parantaaksemme vesillä liikkujien turvallisuutta voimme hyvin laajentaa niin navigointiosaamisen kuin veneilyn tietojen- ja taitojen koulutusta nopeasti. SPV Campus toimii hyvin myös mobiilipuhelimissa.

https://campus.spv.fi/

Veneilijän tiedot ja taidot kurssi on aloitus kurssi, joka johdattaa veneilyssä tarvittaviin perustaitoihin. Kurssi jakaantuu viiteen osioon, joissa opetellaan ensin hyvää veneilytapaa, sitten väistämissääntöjä ja merimerkkejä, veneilyssä tarvittavat perussolmut sekä rantauminen ja ankkurointi.
 

Tornion Veneseuran uudet säännöt on hyväksytty

Tornion Veneseura ry. uudet säännöt on hyväksytty Patentti- ja rekisterihallituksessa. Säännöt astuvat voimaan 29.6.2021. Uusien sääntöjen suurimmat muutokset koskivat allekirjoitusoikeutta, jäsenten maksuvapautuksiin liittyviä tarkennuksia ja päätöksien viemisen yleiseen kokoukseen. Uudet säännöt mahdollistavat myös etäkokouksien pitämisen myös korona ajan jälkeenkin.

Päivä Merellä 2021 peruttu

Seuran hallitus kokouksessaan on päättänyt perua kuluvan kesän Päivä Merellä-tapahtuman. Epävarmuudet kokoontumisrajoituksiin liittyen ja Koronan vaikutukset ajoivat järjestäjät tähän tilanteeseen.