Kirjoittajan arkistot:Kari

Päivä Merellä-veneilytapahtuman 5.8.2017 klo 12 – 16.

Tornion Veneseura järjestää kaikille avoimen Päivä Merellä-veneilytapahtuman 5.8.2017 klo 12 – 16. Paikka Leton pienvenesatama Koivuletontie 345 Tornio ja Tornion Veneseuran tukikohta Villa Letto. Tapahtuman tarkoituksena on koota yhteen alueen eri toimijoita joita yhdistää Perämeren kansallispuisto ja vesillä liikkuminen. Yleisöllä on myös mahdollista tutustua veneseuran jäsenten veneisiin, koe ajaa vesiskoottereita sekä tutustua vesillä liikkumiseen eri toimijoiden kautta. Tapahtumapaikalla on kahvio josta voit ostaa vaikka lätty kahvit. Tapahtumassa ovat mukana ainakin:

SMPS Tornion Meripelastajat
SMPS Kemin Meripelastajat
Länsi-Suomen merivartioston Kemin merivartioaseman partiovene
Tatun Tarvike (veneet ja veneilytarvikkeet)
Perämeren meribiolgitiimi
Pekka Aho (venekuljetukset saaristoon)
Tornionlaakson sukellusseura
Tornion VPK
Sammutinhuolto Redi
Tornion Veneseura ry.
Pyöräosa Keinänen (vesiskootterit ja perämoottorit)
Miukin Kone (vesiskootterit ja mönkijät)
LähiTapiola
Lapinmeren Melontakeskus
 
Tapahtuman tarkemmat tiedot ja osallistujat päivittyvät tapahtuman Facebook sivuille.

Lisätietoja tapahtumasta Tornion Veneseuran Facebook sivuilta tai Päivä Merelle Facebook

Tornion Veneseuran toivottaa kaikki tervetulleeksi tapahtumaan!

Syyskokouksessa päätettyä

Kommodorina jatkaa Ilkka Leppikangas, varakommodorina jatkaa Kari Kenttä. Hallituksen jäseniksi valittiin vuodelle 2017 – 2018 Hely Kurttio, Sauli Mustajärvi, Jari Jukkola ja Jukka Kirjakainen. Hallituksessa jatkavat 2016–2017 Markku Yliniva, ja Markku Palmgren.

Hallituksen varajäseniksi valittiin Jaakko Hookana ja Olavi Tulkki.

Majan isännäksi Jaakko Hookana.

Syyskokous evästi tulevaa hallitusta majan vuokrausisännän valinnasta sekä laitureiden sähköistämisestä. Jäsenmaksun pysyvät ennallaan.

Hallitus on suunnitellut ensi kesäksi Villa Leton ja piharakennuksen maalauksen sekä leikkikentän rakentamista. Työt tehtäisiin talkoilla.

Jäsenet huomio! Jos haluat itsellesi Villa Letolta vanhoja pöytiä tai puusohvan ota yhteyttä Kariin 044 7492714. Olemme tilanneet Villa Letolle uudet pöytäryhmät ja vanhat lahjoitetaan jäsenille ja loput menee myyntiin. Uudet pöydät tulevat ensi tiistaina!

Syyskokous ja pikkujoulu VillaLetolla La 26.11. 2016

Vuosi 2016 on päättymässä – on aika syyskokouksen ja pikkujoulun.

Syyskokous on la 26.11.2016 klo 18.00 Villa Letolla ja sen jälkeen pikkujoulut.

Ota mukaan joululahja ja merihenkinen kuva kilpailua varten. Ruokatarjoilu 5€/hlö.

Ilmoittautuminen Annelille puh. 040 591 4016 tai  sähköpostilla  jaakko.hookana@pp.inet.fi 20.11 mennessä

Tervetuloa! TVS:n hallitus

Syyskokouksessa käsitellään seuraavat asiat:
1) Kokouksen järjestäytyminen.
2) Määrätään yhdistyksen jäseniltä seuraavana vuonna kannettavan jäsenmaksun suuruus ja sen suorittamisen ajankohta.
3) Vahvistetaan seuraavan vuoden talousarvio.
4) Valitaan seuraavaksi kalenterivuodeksi hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja.
5) Valitaan seuraavaksi kahdeksi kalenterivuodeksi hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.
6) Valitaan kaksi tilintarkastajaa tarkastamaan seuraavan kalenterivuoden tilejä ja hallintoa.
7) Käsitellään muut esityslistalla olevat asiat.

Venetsialaiset Lauantaina 10.9. klo 18

Tornion veneseuran venetsilaisia juhlitaan lauantaina 10.9. Klo 18 alkaen Villa Letolla. Juhlatarjoiluna ruoka, salaatti, juoma ja leipä. Illallismaksu 5 € /hlö. Tule hyvästelemään mennyt kesä kokon polton merkeissä! Tervetuloa!

Henkilön Tornion Veneseura Ry kuva.

Päivä Merellä 9.7. klo 12-16

Tornion Veneseura järjestää veneilyaiheisen tapahtuma joka pidetään 9.7.2016 klo 12-16. Tapahtumapaikkana toimiin Tornion Veneseura VillaLetto Koivuletontie 345, Leton pienvenesatama.

Tapahtuman tarkoituksena on tehdä tutuksi paikallista veneilyä, purjehdusta sekä veneseuratoimintaan. Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa. VillLetton tilat ovat avoinna kaikille tuona päivänä. Tapahtumapäivänä VillaLeton tiloissa toimii kahvio. Seuran jäseniltä saat lisätietoja paikan päällä seuran toiminnasta ja seuramme tukikohdista. Laiturissa olevat seuralaisten veneet ovat myös esillä ja niihin pääsee tutustumaan kipparin luvalla.

Länsi-Suomen merivartioston Kemin merivartioaseman partiovene miehistöineen ja SMPS Tornion Meripelastajat sekä Kemin Meripelastus ovat myös tapahtumassa mukana. Heidän venekalustoon ja toimintaa voit tutusta paikan päällä. Paikalla on myös Tatun-Tarvike joka esittelee uusia veneitä ja veneilytarvikkeita. Miukin Kone esittelee vesijettikalustoa joita voi myös koeajaa paikan päällä. Metsähallitus on myös mukana esittelemässä Perämeren kansallispuistoa. Tornionlaakson sukellusseura on esittelemässä omaa toimintaa sekä Perämeren sukelluskohteita. LähiTapiola järjestää alkusammutukseen alkeita opettavan Sankarikoulutuksen, koulutukseen voi ilmoittautua LähiTapiolan verkkosivujen kautta. Mukana myös Tornion Sammutinhuolto ja tarvike sekä Tornion VPK, venekuljetukset Pekka Aho sekä Leijakoulu Lappis (leijasurffaus).

Paikalliselle veneilykulttuurilla on pitkät juuret Torniossa. Tällä hetkellä veneily on nosteessa. Leton pienvenesataman laituripaikkojen täyttöaste on tästä todisteena. Veneily harrastuksen nosteesta saadaan osaltaan saadaan kiittää Tornion kaupungin Leton venesatamaa sekä Suomen pohjoisinta venesatamaa Torandaa. Myös Metsähallitus on panostanut todella paljon viimevuosien aikana Perämeren kansallispuistoon. Viimeisin panostus on Pensaskarin kalastustukikohdan ja museomakasiinin kunnostus ja pienvenelaiturin rakentaminen saareen.

Tornion Veneseura on täytti viime vuonna 40 vuotta. Seuralla on käyttöönsä saaritukikohdan Etukari nimisestä saaresta. Saaren palvelut ovat seuralaisten käytettävissä. Saari sijaitsee noin 10 km matkan päästä Letolta. Seura järjestää myös kuluvana kesänä kaksi päiväisen jollakurssin.

Tornion Veneseura ry. toivottaa kaikki tervetulleeksi tapahtumaan.