Kirjoittajan arkistot:Kari

Syyskokouksessa 2017 päätetty

Kommodorina jatkaa Ilkka Leppikangas, varakommodorina jatkaa Kari Kenttä. Hallituksen jäseniksi valittiin vuodelle 2018 – 2019 Markku Palmgren ja Kari Ponkala sekä Hely Kurttio Hallituksessa jatkavat 2017–2018 Sauli Mustajärvi, Jari Jukkola ja Jukka Kirjakainen.

Hallituksen varajäseniksi valittiin Jaakko Hookana ja Olavi Tulkki.

Majan isännäksi Jaakko Hookana.

Syyskokous päätti korottaa majan vuokrauksesta perittäviä maksuja. Myös siivouksesta perittävää maksua korotettiin siivousmaksujen nousun seurauksesta. Jäseniltä perittävä vuokramaksu pysyi ennallaan sekä jäseniltä perittävä vuosijäsenmaksu ei korotettu. Jäsenmaksu on edelleen 30 € / henkilö.

Seuratuotteiden tilaus

Hei! Seura on tekemässä yhteistilausta kuoritakista, hupparista ja piposta. Takkiin ja huppariin tulee seuran logo brodeerattuna, pipoon painatus. Tuotteet ovat nähtävillä Polar-Asusteessa osoitteessa Teollisuuskatu 8, Torpin monitoimitalo. Käy kokeilemassa ja jätä halutessa oma tilauksesi heille. Tuotteet ovat nähtävillä 29.9. saakka minkä jälkeen lähtee tilaus eteenpäin. Laskutus ja tuotteiden jakamisesta ilmoitellaan lisää myöhemmin.

T. Hallitus

SOUTH WEST malliston tuotteet,

KUORITAKKI

635 ALMA naisten koot: XS-S-M-L-XL-XXL-3XL,

632 AMES miesten koot: XS-S-M-L-XL-XXL-3XL-4XL; + JR./mustana; 120-140-160 cm

Värit punainen ja sininen

Hinta 90,52 €

http://www.sandryds.com/product/635/color/28

VETOKETJUHUPPARITAKKI

211 MIA Naisten koot: XS-S-M-L-XL-XXL,

210 MADISON miesten koot: XS-S-M-L-XL-XXL-3XL,

Värit: musta, valkoinen, harmaa, vaalean sininen, punainen, vihreä, oranssi

Hinta 50,84 €

http://www.sandryds.com/product/211/color/01

Myös on tulossa musta trikoo kankainen pipo Tornion Veneseuran painatuksella. Pipo pitkä tai puolipitkä malli. Hinta ei vielä tiedossa.

Päivä Merellä-veneilytapahtuman 5.8.2017 klo 12 – 16.

Tornion Veneseura järjestää kaikille avoimen Päivä Merellä-veneilytapahtuman 5.8.2017 klo 12 – 16. Paikka Leton pienvenesatama Koivuletontie 345 Tornio ja Tornion Veneseuran tukikohta Villa Letto. Tapahtuman tarkoituksena on koota yhteen alueen eri toimijoita joita yhdistää Perämeren kansallispuisto ja vesillä liikkuminen. Yleisöllä on myös mahdollista tutustua veneseuran jäsenten veneisiin, koe ajaa vesiskoottereita sekä tutustua vesillä liikkumiseen eri toimijoiden kautta. Tapahtumapaikalla on kahvio josta voit ostaa vaikka lätty kahvit. Tapahtumassa ovat mukana ainakin:

SMPS Tornion Meripelastajat
SMPS Kemin Meripelastajat
Länsi-Suomen merivartioston Kemin merivartioaseman partiovene
Tatun Tarvike (veneet ja veneilytarvikkeet)
Perämeren meribiolgitiimi
Pekka Aho (venekuljetukset saaristoon)
Tornionlaakson sukellusseura
Tornion VPK
Sammutinhuolto Redi
Tornion Veneseura ry.
Pyöräosa Keinänen (vesiskootterit ja perämoottorit)
Miukin Kone (vesiskootterit ja mönkijät)
LähiTapiola
Lapinmeren Melontakeskus
 
Tapahtuman tarkemmat tiedot ja osallistujat päivittyvät tapahtuman Facebook sivuille.

Lisätietoja tapahtumasta Tornion Veneseuran Facebook sivuilta tai Päivä Merelle Facebook

Tornion Veneseuran toivottaa kaikki tervetulleeksi tapahtumaan!

Syyskokouksessa päätettyä

Kommodorina jatkaa Ilkka Leppikangas, varakommodorina jatkaa Kari Kenttä. Hallituksen jäseniksi valittiin vuodelle 2017 – 2018 Hely Kurttio, Sauli Mustajärvi, Jari Jukkola ja Jukka Kirjakainen. Hallituksessa jatkavat 2016–2017 Markku Yliniva, ja Markku Palmgren.

Hallituksen varajäseniksi valittiin Jaakko Hookana ja Olavi Tulkki.

Majan isännäksi Jaakko Hookana.

Syyskokous evästi tulevaa hallitusta majan vuokrausisännän valinnasta sekä laitureiden sähköistämisestä. Jäsenmaksun pysyvät ennallaan.

Hallitus on suunnitellut ensi kesäksi Villa Leton ja piharakennuksen maalauksen sekä leikkikentän rakentamista. Työt tehtäisiin talkoilla.

Jäsenet huomio! Jos haluat itsellesi Villa Letolta vanhoja pöytiä tai puusohvan ota yhteyttä Kariin 044 7492714. Olemme tilanneet Villa Letolle uudet pöytäryhmät ja vanhat lahjoitetaan jäsenille ja loput menee myyntiin. Uudet pöydät tulevat ensi tiistaina!