Päivä Merellä-veneilytapahtuman 5.8.2017 klo 12 – 16.

Tornion Veneseura järjestää kaikille avoimen Päivä Merellä-veneilytapahtuman 5.8.2017 klo 12 – 16. Paikka Leton pienvenesatama Koivuletontie 345 Tornio ja Tornion Veneseuran tukikohta Villa Letto. Tapahtuman tarkoituksena on koota yhteen alueen eri toimijoita joita yhdistää Perämeren kansallispuisto ja vesillä liikkuminen. Yleisöllä on myös mahdollista tutustua veneseuran jäsenten veneisiin, koe ajaa vesiskoottereita sekä tutustua vesillä liikkumiseen eri toimijoiden kautta. Tapahtumapaikalla on kahvio josta voit ostaa vaikka lätty kahvit. Tapahtumassa ovat mukana ainakin:

SMPS Tornion Meripelastajat
SMPS Kemin Meripelastajat
Länsi-Suomen merivartioston Kemin merivartioaseman partiovene
Tatun Tarvike (veneet ja veneilytarvikkeet)
Perämeren meribiolgitiimi
Pekka Aho (venekuljetukset saaristoon)
Tornionlaakson sukellusseura
Tornion VPK
Sammutinhuolto Redi
Tornion Veneseura ry.
Pyöräosa Keinänen (vesiskootterit ja perämoottorit)
Miukin Kone (vesiskootterit ja mönkijät)
LähiTapiola
Lapinmeren Melontakeskus

Tapahtuman tarkemmat tiedot ja osallistujat päivittyvät tapahtuman Facebook sivuille.

Lisätietoja tapahtumasta Tornion Veneseuran Facebook sivuilta tai Päivä Merelle Facebook

Tornion Veneseuran toivottaa kaikki tervetulleeksi tapahtumaan!