Syyskokous 24.11.2018 päätöksiä

Kokous valitsi yksimielisesti Tornion veneseuran puheenjohtajaksi Kari Kentän ja varapuheenjohtajaksi Kari Ponkalan.

Hallitukseen valittiin erovuoroisten tilalle Kati Tuoma, Pertti Nättilä ja Jukka Kirjakainen. Hallituksessa jatkavat edelleen Hely Kurttio, Markku Palmgren ja Rami Ylävaara (Kari Ponkalan tilalla). Varajäseninä jatkavat Aaro Ponkala ja Olavi Tulkki. Majan isäntänä jatkaa Jaakko Hookana. Toiminnantakastajiksi vuodelle 2019 jatkavat Tanja Yliniva ja Seija Kadenius.

Jäsenmaksu pysyy ennallaan samoin Villa Leton vuokraushinnasto.

Jäsen Tulkki esitti paperilaskun ottamista käyttöön vanhoille jäsenille. Samalla voisi liittää myös seuran vuosijulkaisun, toimintasuunitelman/tapahtumakalenterin mukaan. Asiasta keskusteltiin ja esitettiin, että niille lähetetään, joilla ei ole sähköpostia. Lopuksi päätettiin, että hallitus miettii asiaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.