Päivä merellä 10.8.2019 klo 12 – 16

Tornion Veneseura järjestää kaikille avoimen Päivä Merellä-veneilytapahtuman 10.8.2019 klo 12 – 16. Paikka Leton pienvenesatama Koivuletontie 347 ja Tornion Veneseuran tukikohta Villa Letto. Tapahtuman on suunnattu kaikille joita kiinnostaa vesillä liikkuminen nyt tai tulevaisuudessa. Tapahtumassa on mukana eri toimijoita joita yhdistää Perämeren kansallispuisto ja vesillä liikkuminen. Yleisöllä on myös mahdollista tutustua paikalliseen veneilyyn, koe ajaa vesiskoottereita sekä tutustua vesillä liikkumiseen eri toimijoiden kautta. Tapahtuman aikana on mahdollisuus vierailla Kuusiluodossa jossa oppaat paikalla kertomassa saaren historiasta. Venematkan hinta 10€ /hlö. Tapahtumapaikalla on kahvio josta voit ostaa vaikka lätty kahvit. Arvan myyntiä.

Paikan päällä myös solmukoulu ja purjehdus simulaattori!

Mukana:

Keinänen (vesijetit ja perämoottorit)
Perämeren meribiologi tiimi
Meri-Lapin Meripelastajat ry
Länsi-Suomen merivartiosto
Tatun Tarvike
Pekka Aho (venetaksipalvelut)
Tornion VPK
Miukin Kone(vesijetit ja mönkijät)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.