VILLA LETTO VUOKRAUS

Veneseuran maja  on nimeltään Villa Letto. Villa Letosta löytyy viihtyisä sali, keittiö, wc-tilat naisille ja miehille, erilliset saunatilat, lasitettu veranta sekä iso terassi. Salissa istumapaikkoja vakiokalustuksella n. 40 hengelle.

Salin varusteluihin kuuluu takka, äänentoisto (USB/PC/CD/AV-in/Radio) ja mikrofoni, valkokangas sekä piirtoheitin. Saliin on tehty pintojen uudistus 2015. Keittiön varustukseen kuuluu keraaminenliesi, mikro, astianpesukone, jääkaappi, jääkaappipakastin sekä normaalin kahvinkeittimen lisäksi keitin isoihin tilaisuuksiin. Astiasto 60 hengelle.

Pihalta löytyy kesäisin ahkerassa käytössä olevat puulämmitteinen pihasauna sekä grillikota. Pihasauna on käytössä ainoastaan kesäisin ja sen käyttö rajattu on ainoastaan veneilijöiden käyttöön. Tämä siksi koska kesä on veilysesonkia.

IMG_0808

Villa Lettoa voivat kaikki vuokrata omiin yksityistilaisuuksiin. Yksityistilaisuuksia varten maja tulee varata erikseen jolloin sen käytöstä peritään maksu. Seuran jäsenille tilojen käyttö satamatoimintojen yhteydessä on maksutonta.

Lisää kuvia VillaLetosta täällä

Villa Lettoa vuokrataan kaikkille yksityiskäyttöön merkkipäivien, lakkiaisten, syntymäpäivien, koulutusten, kokousten, saunailtojen ym. tapahtumien viettoon.

Vuokraukset ja varaustiedustelut

numerosta 044 0500 574

 

Villa Letto  seuran omassa käytössä juhannuksesta elokuun loppuun saakka, tällä aikavälillä ei vuokrausta seuran ulkopuolisille jäsenille.

Villa Leton vuokra seuran jäseniltä on 80 € / vrk ja seuran ulkopuolisilta 170 € (200 € 1.1.2018 alkaen) / vrk.

Saunaosaston vuokra on 80 € (100 € 1.1.2018 alkaen) / vrk

Siivous (perussiivous) lisämaksusta 50 € (70 € 1.1.2018 alkaen)

Sali + sauna yhteensä 250 € / vrk

Sali + sauna + siivous yhteensä 300 € / vrk

Salin vuokra päiväkoulutuksiin 80 € / vrk

VUOKRAUSEHDOT

Esite Vuokraa käyttöösi VillaLetto

Villa Leton osoite Koivuletontie 345 95470 TORNIO

Vastaa