Jäsenyys

Miksi kuulua veneseuraan?

Veneseuran jäsenenä saat tukea ja turvaa omaan veneilyyn. Jäsenä sinun ei tarvitse jäädä pohtimaan asioita yksin, oli murheet sitten teknisiä tai veneilyyn yleisesti liittyviä. Turvaa veneilyyn saat suorittamalla veneellesi katsastuksen jossa saat puolueettoman tarkastuksen veneesi varusteista. Veneen katsastaminen on vapaaehtoista. Suoritetusta katsastukseta veneeseen liimataan merkkitarra vuosittain. Vain veneen katsastamalla saat käyttää kotiseurasi veneseuralippua!

Seuran jäsenenä sinulla on käytössä Leton sataman yhteydessä olevat tilat. Pihasauna ja grillikota onkin ahkerassa käytössä kesäisin. Villa Letto on myös käytössäsi, ainoastaan yksityistilaisuuksista veloitetaan maksu erikseen. Käytössäsi on myös saaritukikohta Etukari. Etukarissa on pieni mökki, sauna ja grillipaikka. Rantautua voi laituriin tai kiinnittyä poijuun. Jäsen voi lunastaa avaimen panttia vastaan, avaimella pääset kaikkiin edellä lueteltuihin seuran kohteisiin.

SPV:N JÄSENEDUT VENEILIJÄLLE
Suomen Purjehdus ja Veneily tarjoaa useita erilaisia jäsenetuja. Kirjautumalla SPV:n jäsenrekisteriohjelmaan, Suuliin, ja päivittämällä yhteystiedot, SPV:n jäsenseurat ja jäsenseurojen jäsenet voivat nauttia näistä monipuolisista eduista. Ajankohtaiset jäsenedut voit tarkistaa täältä.

Huokeampia hintoja
SPV:n jäsenseuran jäsenenä saat muun muassa If ryhmätapaturmavakuutuksen ja Nautic-lehden veloituksetta. Seuroille liitto tarjoaa kattavia palveluita ja maksaa esimerkiksi jäsenseurojen julkisen musiikin esittämistä koskevat Teosto- ja Gramex -maksut seurojen puolesta.
Muita jäsenetuja:

  • Karttakeskuksen Karttakauppa.fi -palvelussa alennuksia merikartoista
  • Trossijäsenyys etuhintaan
  • Konekesko Marine: liikekohtaisia etuja tuotteista ja palveluista
  • John Nurmisen Säätiön kirjoja jäsenetuhintaan

Veneile turvallisesti
Katsastustoiminta on yksi liiton arvostetuimmista palveluista ja se kohdistuu suoraan seurojen jäsenille. Liitto ylläpitää ja kehittää katsastusjärjestelmää sekä vastaa katsastajien koulutuksesta. Siten koulutetut katsastajat voivat ylläpitää ja kehittää veneilyturvallisuutta seuroissa. He pystyvät myös ohjaamaan ja opastamaan muun muassa veneiden hoidossa ja varustamisessa. Tällöin jokaisessa seurassa veneillään turvallisesti yhdessä nauttien. Lisäksi seuran jäsenellä on mahdollisuus saada alennusta katsastetun veneen vakuutusmaksusta.

Merkittävät vakuutusedut
SPV:n jäsenenä olet oikeutettu edellä mainittuun If ryhmätapaturmavakuutukseen. Jokainen SPV:n jäsenenseuran henkilöjäsen on vakuutettuna tapaturmavakuutuksella, joka on voimassa veneilytoiminnassa.

Lisätietoja IF:n merkittävistä vakuutuseduista liiton jäsenillä saat täältä.

Liitto valvoo veneilijöiden etuja
SPV edistää ja valvoo suomalaisen veneilyn, veneilyseuratoiminnan ja kilpailutoiminnan etuja eri kansallisissa ja kansainvälisissä foorumeissa. SPV osallistuu aktiivisesti asioiden valmisteluun ja antaa tarvittaessa lausuntoja. Lausunnoista voit pyytää lisätietoja sähköpostilla: toimisto@spv.fi. Lue lisää edunvalvonnasta: www.spv.fi/edunvalvonta.